Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
22. 12. 2021

Novoletno voščilo

V teh nepredvidljivih časih naj šteje dobro.
V teh viharnih časih naj štejeta razum in napredek.
V teh nemirnih časih naj šteje človek.

Želimo vam čarobne praznike in srečno 2022!

20. 12. 2021

Naše zgodbe, SLOVENŠČINA

Iščete gradivo za pouk slovenščine z daljšimi in aktualnejšimi neumetnostnimi besedili ter številnimi raznolikimi nalogami? Gradivo Naše zgodbe. Slovenščina je didaktično sodobno in razgibano, saj ponuja vse, kar si želite za svoje učence: dovolj zahtevne vsebine za usvajanje višjih učnih ciljev in doseganje boljših rezultatih na nacionalnih preverjanjih znanja. 

več o slovenščini Naše zgodbe

13. 12. 2021

Opis osebe (4. razred, SLO)

V kratkem boste s četrtošolci obravnavali OPIS OSEBE, zato smo v prilogi pripravili igriv izziv: vizitke s podatki o Mili, Juliji, Brinu in Svitu, ki nastopajo v Naših zgodbah. Vizitke spremlja miselni vzorec za opis osebe, v katerega šolarji vpišejo podatke izbranega junaka ter jih dopolnijo še z drugimi njegovimi značilnostmi.

kliknite za prenos osebnih vizitk