Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
20. 11. 2023

Danes obeležujemo svetovni dan otroka

Vključitev svetovnega dneva otrok v šolske dejavnsti je odlična priložnost za pogovor o šolanju, domu, ljubezni, varnosti, pripadnosti in praznovanju pravic ter potenciala vsakega otroka.

Poglejte si poglavje o pravicah in dolžnostih otrok iz našega novega učbenika za družbo za 4. razred. Posamezne naloge lahko uporabite kot dodatne aktivnosti v razredu.

    preberite več                         poglavje o pravicah in dolžnostih otrok.

 

31. 10. 2023

Praznujemo dan reformacije

31. oktobra slavimo dan reformacije, začetek slovenskega knjižnega jezika in književnosti.

Reformacija je čas prve knjige in prvega pravega razcveta slovenske literature. Dobili smo tudi prvo slovnico in prvi slovar ter kot dvanajsti narod na svetu svoj prevod Biblije.

Ob tej priložnosti smo za vas in vaše učence pripravili učni list na temo reformacije. Vabimo vas, da si ga prenesete in uporabite za popestritev pouka.

    preberite več                         prenesite si učni list.

 

01. 09. 2023

Dobrodošli v novem šolskem letu!

Veselimo se, da bomo del skupne izobraževalne poti tudi v tem šolskem letu. Prizadevamo si, da vam na tej poti stojimo ob strani in pomagamo graditi otrokom prijazno in varno okolje za raziskovanje, ustvarjanje in odkrivanje sveta in samega sebe. Naj bodo dnevi polni novih spoznanj, smeha in radostnih dosežkov.

                           Hvala, ker ste srčni in vztrajni ter s svojim delom oblikujete prihodnost.
                                            Želimo vam uspešno in izpolnjeno šolsko leto!

                                                prelistajte katalog naših gradiv.