Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
23. 06. 2021

Vesele počitnice!

Spoštovani starši, otroci in učitelji!

Za nami je eno šolsko leto polno izzivov. Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v prihodnjem šolskem letu. Vse dobro vam želi ekipa promocij DZS.

08. 06. 2021

Naročite si letni dostop do vsebin na spletu

Vse učitelje, ki boste v šolskem letu 2021/22 z učenci v 4. ali 5. razredu uporabljali gradiva založbe DZS, vabimo, da si naročite brezplačni letni dostop do interaktivnih vsebin na portalu www.evedez.si ali www.nasezgodbe.si. Portala sta med sabo povezana, zato ni potrebna registracija na obeh.

oddaj zahtevo za dostop

06. 04. 2021

Naše zgodbe 5

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na spletni predstavitvi novih gradiv za 5. razred Naše zgodbe 5, na kateri so nam uredniki predstavili koncept samostojnih delovnih zvezkov.

Če gradiv za 2. triletje še ne poznate in ste zamudili naše srečanje, vas vabimo, da se prek spodnjega gumba prijavite na kratko individualno predstavitev in si zagotovite svoj izvod gradiva.

posnetek seminarja     prijava na predstavitev