Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
23. 12. 2020

Srečno in uspešno 2021!

Iskrena hvala za zaupanje in trenutke, ki ste jih delili z nami v letu mnogih izzivov. Želimo vam čarobne praznike in srečno 2021!

Izobraževalno založništvo DZS

30. 11. 2020

Posnetek jesenskega webinarja

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na webinarju Od vsakdanje izkušnje do znanja. V spletnem predavanju so avtorji in uredniki predstavili, kako z uvodnimi zgodbami iz gradiv Naše zgodbe za 4. in 5. razred zbuditi pozornost svojih učencev, povezati vsakdanjo izkušnjo učenca z učno snovjo ter najpomembneje, spodbujati celovito pridobivanje znanja.

V središču predstavitve so bila gradiva za matematiko ter naravoslovje in tehniko

Za vse, ki se nam niste utegnili pridružiti, objavljamo posnetek predavanja, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.

06. 07. 2020

Utrinki predstavitev

Kljub obilici dodatnega dela v letošnjem šolskem letu, ste si mnogi učitelji vzeli čas za nas in pregledali nova gradiva za 4. razred - Naše zgodbe. Opremili ste nas s krasnimi odzivi in nam dali krila, da z njimi še bolj ponosno vstopamo v novo šolsko leto. Prepričala vas je kvaliteta in strokovnost gradiv, na kar v založbi DZS stavimo največ.

Pohvalili ste svežino in sodobnost gradiv, izvirne zgodbe iz otrokovega vsakdanjika, širok nabor nalog različnih taksonomskih stopenj ter izjemno preproste razlage, pisane na kožo učencem.

Tu je nekaj utrinkov naših poletnih predstavitev po Sloveniji.