Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
16. 03. 2023

Nov katalog za šolsko leto 2023/24

Prelistajte novi katalog za šolsko leto 2023/24. Seznanili se boste z vsemi novostmi, ki smo jih za vas pripravili. Prepričani smo, da vas bodo navdušile!

                                                prelistajte katalog.

 

07. 03. 2023

Praznujte z nami gregorjevo, praznik ljubezni in pomladi!

12. marec simbolično naznanja prihod pomladi, z njo pa dneve, ki prinašajo več svetlobe. Kako so ga praznovali nekoč in kako ga obeležujemo danes? Vse izveste v priloženem učnem listu!

Učenci bodo ob branju zanimivega besedila utrjevali tudi večpomenke, saj bodo spoznali vse vrste lučk, od sladolednih in travniških do tistih, ki jih na predvečer gregorjevega vržemo v vodo.

                                                prenesite si učni list.

 

24. 02. 2023

Natečaj Naše zgodbe za lepši svet

Natečaj »Naše zgodbe za lepši svet«, ki je potekal od 15. 12. 2022 do 27. 1. 2023, je zaključen. Hvala vsem sodelujočim učiteljicam in učiteljem ter učenkam in učencem, ki so s svojimi izdelki sodelovali na natečaju in izdelali zares izvirne plakate!   

 

                                                zmagovalci natečaja.