Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
24. 02. 2023

Natečaj Naše zgodbe za lepši svet

Natečaj »Naše zgodbe za lepši svet«, ki je potekal od 15. 12. 2022 do 27. 1. 2023, je zaključen. Hvala vsem sodelujočim učiteljicam in učiteljem ter učenkam in učencem, ki so s svojimi izdelki sodelovali na natečaju in izdelali zares izvirne plakate!   

 

                                                zmagovalci natečaja.

22. 02. 2023

Planica, Planica, snežena kraljica

21. februarja se je začelo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023, ki je največji letošnji zimski športni dogodek v Sloveniji. 

Za vaše učence smo pripravili zanimiv učni list na temo smučarskih poletov v Planici, s katerim bodo utrjevali bralno razumevanje, besedilo pa ponuja tudi možnost tvorjenja podrobne in strnjene obnove.

                                                prenesite si učni list.

 

16. 02. 2023

Odganjamo zimo in pozdravljamo nov učbenik

Z veseljem vas obveščamo, da pripravljamo nov učbenik za družbo za 4. razred!


V novem učbeniku junaki Naših zgodb Julija, Mila, Svit in Brin skupaj s telefončkom Ipsilonom spoznavajo temeljne družbene vsebine za 4. razred.
Družba spada med predmete, ki so lahko težje predstavljivi, zato smo se potrudili, da so razlage kratke, preproste in jasne ter vezane na učenčev vsakdan. S problemskim pristopom učenec tako učno snov lažje razume in si jo bolje zapomni. K temu pripomorejo tudi premišljeno dodane video vsebine, ki so primerne starosti učencev 4. razreda.

                                               prelistajte vzorčne strani.