Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
07. 03. 2023

Praznujte z nami gregorjevo, praznik ljubezni in pomladi!

12. marec simbolično naznanja prihod pomladi, z njo pa dneve, ki prinašajo več svetlobe. Kako so ga praznovali nekoč in kako ga obeležujemo danes? Vse izveste v priloženem učnem listu!

Učenci bodo ob branju zanimivega besedila utrjevali tudi večpomenke, saj bodo spoznali vse vrste lučk, od sladolednih in travniških do tistih, ki jih na predvečer gregorjevega vržemo v vodo.

                                                prenesite si učni list.

 

24. 02. 2023

Natečaj Naše zgodbe za lepši svet

Natečaj »Naše zgodbe za lepši svet«, ki je potekal od 15. 12. 2022 do 27. 1. 2023, je zaključen. Hvala vsem sodelujočim učiteljicam in učiteljem ter učenkam in učencem, ki so s svojimi izdelki sodelovali na natečaju in izdelali zares izvirne plakate!   

 

                                                zmagovalci natečaja.

22. 02. 2023

Planica, Planica, snežena kraljica

21. februarja se je začelo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023, ki je največji letošnji zimski športni dogodek v Sloveniji. 

Za vaše učence smo pripravili zanimiv učni list na temo smučarskih poletov v Planici, s katerim bodo utrjevali bralno razumevanje, besedilo pa ponuja tudi možnost tvorjenja podrobne in strnjene obnove.

                                                prenesite si učni list.