Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj
22. 12. 2023

Želimo vam lepe praznike in srečno 2024!

V tem prazničnem času vam želimo izraziti iskreno hvaležnost za vaš neprecenljiv prispevek v preteklem letu. Vaša predanost poučevanju ustvarja trajne sledi v srcih vaših učencev. Hvala vam, ker skupaj z nami verjamete v znanje!

      Voščilo.

 

20. 11. 2023

Danes obeležujemo svetovni dan otroka

Vključitev svetovnega dneva otrok v šolske dejavnsti je odlična priložnost za pogovor o šolanju, domu, ljubezni, varnosti, pripadnosti in praznovanju pravic ter potenciala vsakega otroka.

Poglejte si poglavje o pravicah in dolžnostih otrok iz našega novega učbenika za družbo za 4. razred. Posamezne naloge lahko uporabite kot dodatne aktivnosti v razredu.

    preberite več                         poglavje o pravicah in dolžnostih otrok.

 

31. 10. 2023

Praznujemo dan reformacije

31. oktobra slavimo dan reformacije, začetek slovenskega knjižnega jezika in književnosti.

Reformacija je čas prve knjige in prvega pravega razcveta slovenske literature. Dobili smo tudi prvo slovnico in prvi slovar ter kot dvanajsti narod na svetu svoj prevod Biblije.

Ob tej priložnosti smo za vas in vaše učence pripravili učni list na temo reformacije. Vabimo vas, da si ga prenesete in uporabite za popestritev pouka.

    preberite več                         prenesite si učni list.