Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Naše zgodbe: NOVA MATEMATIKA

DODATNE VAJE ZA VIŠJO RAVEN

Pred vami je dolgo pričakovana zbirka dodatnih vaj za višjo raven, ki skupaj z rešitvami obsega neverjetnih 220 strani. Zbirka je na voljo v e-obliki vsem učiteljem, ki poučujejo po gradivih za matematiko založbe DZS. Na portalu eVedež jo najdete pod rubriko GRADIVA ZA TISKANJE. 

Prepričani smo, da vam bo zbirka dodatnih vaj omogočila kvalitetno diferenciacijo pouka, saj nam učitelji pogosto sporočate, da imate največ težav pri iskanju nalog višjih taksomomskih ravni. 

Naloge bodo učiteljem skrajšale pripravo na pouk, učencem pa pomagale razvijati kritično in ustvarjalno mišljenje. 

Dostop do vsebin na portalu www.nasezgodbe.si si lahko zagotovite z vabilom na kratko individualno predstavitev prek videoklica. Pišite nam na vanja.kovacic@dzs.si ali izpolnite spodnji obrazec Prijava za individualno predstavitev.

PRIJAVA NA INDIVIDUALNO PREDSTAVITEV

Na predstavitvi prejmete brezplačni dvomesečni dostop do preostalih vsebin na spletu in izbrano gradivo kompleta Naše zgodbe 4.

VIDEORAZLAGE 

Ob koncu lanskega šolskega leta nas je zanimalo, katere vsebine ste v času šolanja na daljavo najbolj pogrešali. Med odgovori ste največkrat izpostavili razlage obravnavane učne teme v video obliki, ki bi nadomestile vašo razlago.

V založbi DZS smo se zato intenzivno pripravljali na novo šolsko leto. Za vas in vaše učence smo v sklopu gradiv za 2. triletje Naše zgodbe pripravili 40 video razlag kot podporo za pouk matematike v 4. razredu.

Nekaj posnetkov si lahko ogledate še TUKAJ.

NOVA MATEMATIKA VAS BO PREPRIČALA

Nov koncept samostojnega delovnega zvezka za matematiko v 2. triletju založbe DZS
je najsodobnejše gradivo na trgu, ki vas bo zagotovo prepričalo, saj vsebuje:

  • natančen prikaz postopkov reševanja,
  • širok nabor nalog vseh taksonomskih ravni,
  • dodatna gradiva za diferenciacijo pouka,
  • preverjanje znanja na koncu vsakega poglavja.

NAŠE ZGODBE

Samostojni delovni zvezek Matematika 4 - Naše zgodbe je del kompleta Naše zgodbe, katerega rdeča nit so uvodne motivacijske zgodbe naših štirih junakov. To so zgodbe vsakdana, ki bodo v učencih zbudile pozornost, povezale njihove izkušnje z učno snovjo in najpomembneje: spodbujale celovito pridobivanje znanja, veščin in spretnosti.    

Komplet Naše zgodbe sestavljajo še gradiva za slovenščino, družbo ter naravoslovje in tehniko. Na voljo so posamično ali v obliki več različnih paketov.

VEČ