Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Učbenika NAŠA DRUŽBA 4 IN 5

Blaž Komac, Matija Zorn

 

ISBN: 9789610206163

Cena: 15,50 €

naroči svoj izvod

 

Odlike učbenikov Naša družba:

- jasno in nazorno besedilo, ki omogoča samostojno učenje,

- pregledna in sistematična struktura,

- učna tema je strnjena na dve, štiri ali šest strani,

- procesno-razvojni pristop,

- bogato slikovno gradivo in izvirne ilustracije.

ISBN: 9789610206415

Cena: 16,90 €

naroči svoj izvod

 

Prelistajte gradivo in prepoznajte njegove odlike:

Naša družba 4     Naša družba 5

 

 

Za vas smo zbrali tudi nekaj odzivov učiteljev, ki uporabljajo učbenik Naša družba pri pouku:

"V učbeniku Naša družba so zelo lepo prikazane pokrajine. Tudi slikovnega prikaza je veliko, prikupno tako za učence kot tudi zame kot učiteljico. Letos imamo ta učbenik prvič in sem z njegovo vsebino resnično zadovoljna." (OŠ Škofljica)

"Uporaba učnega kompleta Naša družba in spletne podpore eVedež nam, učiteljem, poenostavi pripravo na pouk. Nazorno in strokovno dovršeno besedilo, podkrepljeno z bogatimi fotografijami in ilustracijami iz učbenika, nam je v veliko pomoč pri doseganju ciljev v uvodnih, glavnih in zaključnih delih obravnave. Omogoča nam enostavno in dosledno usvajanje standardov iz učnega načrta. Učencu pa je ponujena možnost lažjega in bolj učinkovitega učenja ter spremljanja snovi. Sodbujeno je tudi poglobljeno razmišljanje o obravnavanem, obenem pa so na voljo tudi zanimivosti, ki popestrijo pouk ali povežejo teorijo z vsakdanjim življenjem. Učencem, ki si želijo več, so na voljo vprašanja, označena z ikono Razmisli." (OŠ Vojke Šmuc)

 

V času posebne ponudbe, ki velja do 31. 1. 2021, si lahko šole, ki imajo v šolskem letu 2021/22 možnost ali željo po menjavi beril ali učbenikov za družbo v 4. in 5. razredu, naročijo brezplačni izvod gradiva: beril V ozvezdju besed 4 in 5 ali učbenikov Naša družba 4 in 5. Pohitite, saj je na voljo omejeno število brezplačnih izvodov!

 

več o berilih V ozvezdju besed     naročam brezplačni izvod